Personeli akademik i rregullt

 • Xhafer Beqiraj

  Xhafer

  Beqiraj

  Profesor Asistent, u.d.Prodekan

 • Vjollca Dibra

  Vjollca

  Dibra

  Profesor Asistent

 • Shkelqim Millaku

  Shkelqim

  Millaku

  Profesor Asocuar

 • Sermin Turtulla

  Sermin

  Turtulla

  Profesor Asistent

 • Teuta Kafexholli

  Teuta

  Kafexholli

  Profesor Asistent

 • Kimete Canaj

  Kimete

  Canaj

  Profesor Asistent

 • Flamur Shala

  Flamur

  Shala

  Profesor Asistent

 • Sejdi Sejdiu

  Sejdi

  Sejdiu

  Profesor Asistent

 • Izer Maksuti

  Izer

  Maksuti

  Profesor Asocuar

 • Ilir Krusha

  Ilir

  Krusha

  Profesor Asistent

 • Ismet Bujupaj

  Ismet

  Bujupaj

  Profesor Asistent

 • Dorinë Rakaj

  Dorinë

  Rakaj

  Asistente

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas