Personeli Akademik i Rregullt

 • Isuf Lushi

  Isuf

  Lushi

  Profesor Asocuar, Dekan

 • Albana Plakiqi-Milaimi

  Albana

  Plakiqi-Milaimi

  Profesor Asistent

 • Ylli Kortoçi

  Ylli

  Kortoçi

  Profesor Asistent

 • Ekrem Gjokaj

  Ekrem

  Gjokaj

  Profesor Asistent

 • Faruk Bojaxhi

  Faruk

  Bojaxhi

  Profesor Asistent

 • Kushtrim Braha

  Kushtrim

  Braha

  Profesor Asistent

 • Mirvjena Kellezi

  Mirvjena

  Kellezi

  Profesor Asistent

 • Sadik Maloku

  Sadik

  Maloku

  Profesor Asistent

 • Nol Krasniqi

  Nol

  Krasniqi

  Asistent

 • Lidiron Buqaj

  Lidiron

  Buqaj

  Asistent

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas