Personeli Akademik i Angazhuar

Semsetri Dimërorë

 • Prof. Sinan  ADEMAJ
 • Prof. Fevzi BERISHA
 • Prof. Muhamet SADIKU
 • Prof. Sejdi REXHEPI
 • Prof. Ibrahim KRASNIQI
 • Artan NIMANI
 • Adem  ZOGJANI
 • Osman  SERTOLI
 • Kadri  KRASNIQI
 • Petrit  HASANAJ
 • Veli  LECAJ
 • Amantina PERVIZAJ
 • Myfail ZYLBEHARI
 • Shpetim ZYMBERAJ
 • Elvir SHTAVICA
 • Hysnije KORO
 • Bahtjar BERISHA
 • Mentor GASHI
 • Luan VARDARI
 • Behije IBRAHIMI
 • Rifat HOXHA

 

Semsetri Verorë

 • Agim PACA
 • Shemsi KRASNIQI
 • Sejdi  REXHEPI
 • Naim BAFTIU
 • Artan NIMANI
 • Kadri  KRASNIQI
 • Serdan KERVAN
 • Afërina SKEJA
 • Xhafer BEQIRAJ
 • Shpëtim ZYMBERAJ
 • Luan VARDARI
 • Petrit HASANAJ
 • Fevzi  BERISHA
 • Hysnije KORO
 • Ibrahim KRASNIQI
 • Muhamet SADIKU
 • Rifat HOXHA
 • Adem ZOGJANI
 • Sinan ADEMAJ
 • Halim BAJRAKTARI
 • Ilir KAPAJ
 • Nuri BEXHETI
 • Bashkim LAJÇI
 • Muharrem FAIKU
 • Shafi GASHI
 • Kadri KRYEZIU
 • Hysen BYTYQI
 • Ibrahim GASHI

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.