Emri dhe mbiemri (Titulli Akad)

Prof. Asoc. Dr. Hamdi Shaban HOTI

Pozita:

Profesor, Prodekan

Telefoni i punes (Mobil dhe Fix)

 

E-mail:

hamdi.hoti@uni-prizren.com

Office Hours (oret kur je present ne UPz)

 

Autobiografia-CV

Orari i konsultimeve:

  • E hënë: 10:00 - 12:00
  • E mërkurë: 10:00 - 12:00

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

""

Western Balkan Online Library Platform

https://lnss-projects.eu/bal/western-balkan-online-library-platform/