Ngjarje

 • UPZ po qëndron në një vizitë zyrtare në puntorinë një javore të organizuar në Universitetin e Shkencave të Aplikuara” në Salzburg, Austri

  UPZ po qëndron në një vizitë zyrtare në puntorinë një javore të organizuar në Universitetin e Shkencave të Aplikuara” në Salzburg, Austri

  Në kuadër të projektit “Krijimi i teorisë në qendrat praktike për inovacion dhe punësim CTPCIE” Universiteti “Ukshin Hoti” Prizren po qëndron në një vizitë...

  20/05/2019 Lexo më shumë
 • Profesor Gjoshi mban ligjëratë për mësimdhënësit e gjuhës shqipe në Suedi

  Profesor Gjoshi mban ligjëratë për mësimdhënësit e gjuhës shqipe në Suedi

  Prof.ass.dr. Ragip Gjoshi profesor dhe anëtar i Këshillit Drejtues në Universitetin ”Ukshin Hoti” në Prizren ka marrë pjesë në Konferencën ndërkombëtare për...

  17/05/2019 Lexo më shumë
 • Akademi Politike Shkencore për veprimtarin Ukshin Hoti në UPZ
  16/05/2019 - Akademi Politike Shkencore për veprimtarin Ukshin Hoti në UPZ

  Ndërkaq, Kryetari i Kuvendit të Kosovës Veseli dhe Kryeministri Haradinaj u takuan ndaras me Rektorin e UPZ-së Temaj, të cilit i uruar marrjen e detyrës dhe i ofruan...

 • UPZ pret në vizitë ekspertët e jashtëm në kuadër të procedurës së riagreditimit institucional dhe programor
  15/05/2019 - UPZ pret në vizitë ekspertët e jashtëm në kuadër të procedurës së riagreditimit institucional dhe programor

  Rektori Temaj në takim theksoi se universiteti gjendet në një fazë të rëndësishme të zhvillimit dhe si drejtues si ri i këtij universiteti mirëpret rekomandimet e...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • Qasja - SMU (SEMS)
 • SMU - Sistemi i Menaxhimit Universitar
 • FLETËPAGESAT
 • KONFERENCA
 • Video Promovuese
 • BULETINET