Te nderuar aplikante per studimet Master ne FSHK.

Me poshte mund te gjeni rezultatet e pranimit ne konkursin e shpallur per studimet Master ne FSHK.
Per shkak te reagimit nga nje pjese e Unionit te Studenteve te UPZ i cili kerkonte anulimin e konkursit, procesi ishte bllokuar deri ne vendimin e Senatit te UPZ per kete ceshtje.


Senati i dha te drejte vendimit te Dekanatit te FSHK per shpalljen e provimit pranues , dhe e autorizoi Dekanatin qe te kontrolloj provimet. Njeherit Senati e qartesoi konkursin, sipas te cilit pa provim pranues e qe e kane noten me te madhe ose baraz me 7.5  mund te pranohen vetem studentet e UPZ qe jane nga fusha e ngushte e studimeve bazike ne FSHK , pra Software Design dhe TIT.


Bazuar ne vendimin e Senatit, Dekanati perkatesisht komisioni per kontrollin e provimeve ka vepruar konform ketij vendimi dhe ka shpallur rezultatet.


Ankesat eventuale mund te behen te marten, me date 28.10.2014, ne zyren e Dekanit (Objekti i Ri, Zyra nr. 419) duke filluar ne oren 09:00  - 12:00.


Suksese ne studimet master


Komisioni
Dr. Artan Dermaku - Kryetar i Komisionit
Dr. Ercan Canhasi - Anetar
Dr.C.Nysret Demaku - Anetar
Dr.C. Zirije Hasani - Anetar

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.