Kërkimi i ndihmës

Departmenti i Teknologjisë së Informacionit (IT-se) përpiqet për të siguruar një nivel të lartë të shërbimit për të gjithë studentët dhe stafit të Universitetit të Prizrenit dhe studentëve të rinj dhe të ardhshëm.

Ka disa mënyra për të kërkuar ndihmë për problemet e IT.

I.T. Service Desk: Vendndodhja

Shërbimi i IT është i vendosur në katin e 2-rë në Fakultetin e Edukimit


Zyrtarët e IT-së janë:

Tarik Han

Xhevat Kallaba

Gerant Ademaj


Orari i punës: E Hënë - E Premte  nga ora 8:00  -   16:00

 Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

""

Western Balkan Online Library Platform

https://lnss-projects.eu/bal/western-balkan-online-library-platform/