Doctor Honoris Causa
të Universitetit "Ukshin Hoti" Prizren

 

Titulli "Doctor Honoris Causa" jepet për:

1. Nexhmije Pagarusha, Këngëtare dhe aktore (2011)
2. Rupert NeudeckGazetar Gjerman dhe humanist (2011)  

3. Dr. Elaine Berkowitz, Shtetase SHBA (2015)

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Universiteti i Prizrenit"

Qasja - SMU (SEMS)

Qasja - SMU (SEMS)

SEMS