You are here:

Alumni

Të diplomuarit e Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren mund t’i gjeni në këtë link:

ALUMNI KËRKO

Publikimi i muajit

This is custom heading element Arta Sopaj – studente e dalluar në Universitetin e Prizrenit Arta, e njohur në Universitetin e Prizrenit si Arta e artë, është e lindur në Solothurn të Zvicrës, më 13 tetor të vitit 1995. Ajo ka mbaruar studimet në afat rekord me rezultate të shkëlqyeshme pranë Fakultetit të Filologjisë, Departamenti…

më shumë

arta sopaj1

Arta Sopaj

Publikimi i muajit

Dardan is from Mushtisht, he joined the first generation of students who studied Computer Science – Software Design at the University of Ukshin Hoti. Upon graduating using the knowledge attained, he founded an IT Servicing and a Web Development startup in Mushtisht and Therand called dD TECH and DELTA Flow where he worked for many clients and build web applications.

më shumë

IMG_4577a

Dardan Demiri

Publikimi i muajit

Unë quhem Urma Menekshe dhe jam nga Prizreni. Studimet bachelor i kam përfunduar në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti” në degën e edukimit në gjuhën turke. Unë flas gjuhën rome, turke dhe shqipe, si dhe kam njohuri të gjuhës boshnjake dhe angleze. Që nga mosha 12 vjeçare kam ndjekur disa trajnime në lidhje me edukimin si dhe në fusha të ndryshme.

më shumë

urma

Urma Menekshe

Publikimi i muajit

Pas përfundimit me sukses të studimeve në Universitetin “Ukshin Hoti” në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike në programin Dizajn Softuerik, Visari është duke ndjekur studimet në MBA në drejtimin Menaxhimi i Organizatave Ndërkombëtare në Universitetin e Gjenevës, si dhe është duke punuar në temën e diplomës së nivelit Master në Menaxhment në Prishtinë.

më shumë

2. Profile_img

Visar Haxhifazliu

Publikimi i muajit

Eldonita Gucia, studente e dalluar e vitit të katërt nga Dega e Gjuhës dhe Letërsisë Gjermane e fitoj bursën BAYHOST – në universitetin veror në LMU München. Ndër studentet më te dalluara, punëtore dhe shumë e angazhuar z. Eldonita Gucia, nga Dega e Gjuhës dhe Letërsisë Gjermane të Universitetit „Ukshin Hoti“ Prizren e fitoj bursën nga oranizata BAYHOST

më shumë

Eldonita Gucia

Eldonita Gucia