You are here:

Zyra për Sigurimin e Cilësisë

dani-250x300

Ramadan Baraliu 

u.d. Drejtor i Zyrës për Sigurimin e Cilësisë

Email: [email protected]

Nora_Rada

MSc. Nora Rada 

Udhëheqës i Sektorit për Sigurimin e Cilësisë dhe Vlerësim

Email: [email protected]

abdullah

Abdullah Etemi 

u.d. Udhëheqës i Sektorit për Akreditim

Email: [email protected]

photoTea

Teuta Thaqi

 Zyrtare për Sigurimin e Cilësisë

Email: [email protected]