Ngjarje

 • Urimi i Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj u.d. Rektor në UPZ, për 11-Vjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës

  Urimi i Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj u.d. Rektor në UPZ, për 11-Vjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës

  Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj, u.d. Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, ua uron 11-vjetorin e shpalljes së pavarësisë së shtetit të Kosovës të gjithë...

  16/02/2019 Lexo më shumë
 • Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj u.d. Rektor në UPZ mori pjesë ceremoninë e solemne të shënimit të 49 vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës ‘Hasan Prishtina”

  Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj u.d. Rektor në UPZ mori pjesë ceremoninë e solemne të shënimit të 49 vjetorit të themelimit të Universitetit të Prishtinës ‘Hasan Prishtina”

  Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj, u.d. Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të premtën ka marr pjesë në ceremoninë solemne të shënimit të 49 vjetorit të...

  15/02/2019 Lexo më shumë
 • u.d. Dekani Bajraktari mbajti ligjëratë para maturantëve dhe profesorëve të Gjimnazit “Loyola” në Prizren
  15/02/2019 - u.d. Dekani Bajraktari mbajti ligjëratë para maturantëve dhe profesorëve të Gjimnazit “Loyola” në Prizren

  Prof. Asoc. Dr. Halim Bajraktari u.d. Dekan në Fakultetin Juridik në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, mbajti ligjëratë para maturantëve dhe profesorëve të...

 • OSBE interesohet për vazhdimin e akreditimit të programeve në gjuhën turke dhe boshnjake
  14/02/2019 - OSBE interesohet për vazhdimin e akreditimit të programeve në gjuhën turke dhe boshnjake

  Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj, u.d. Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të enjten ka pritur në takim, z. Nils Johannes, përfaqësues i OSBE-së në Zyrën...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

 • KONKURS PLOTËSUES 19/02/2019 -

  Konkurs plotësues për angazhimin e personalit akademik sipas konkursit Nr. 01-19/A

 • NJOFTIM NJOFTIM 19/02/2019 -

  ANULIM KONKURSI

 • NJOFTIM 19/02/2019 -

  Njoftohen studentët e Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, se me vendim të Senatit, semestri veror fillon më datën 25.02.2019 dhe përfundon më datën 3.06.2019.

 • LAJMËRIM 19/02/2019 -

  LAJMËROHEN TË GJITHË STUDENTËT E TË DY DREJTIMEVE TË STUDIMEVE TË NIVELI MASTER DHE STUDENTËT E VITIT TË TRETË TË NIVELIT BACHELOR AB DHE MN SE ME DATË 20.02.2019

Shiko të gjitha lajmet
 • Qasja - SMU (SEMS)
 • SMU - Sistemi i Menaxhimit Universitar
 • FLETËPAGESAT
 • APLIKO-ONLINE
 • Video Promovuese
 • BULETINET