One-Stop Student Services

Të dashur studentë,

Mirë se vini!

Kjo hapësirë është krijuar nga universiteti për t’ju ofruar të gjitha shërbimet në një vend, nga aplikimi deri te diplomimi.  Në këtë hapësirë në web janë të gjitha
informacionin e nevojshëm, ndërsa në SMU dhe në Qendren e Shërbimit Studentor mund të kryeni të gjitha shërbimet e nevojshme. Stafi i angazhuar në shërbimet e studentëve është në shërbimin tuaj gjatë gjithë kohës.

Shërbimi i studentëve:

E hene e premte
8:00 – 16:00

Linja telefonike:

Udhëheqës i Divizionit për Çështje të Studentëve
Blerta Ferati

Blerta Ferati

Head of Student Services and Officer at the Faculty of Education

[email protected]

Udhëheqës i Divizionit për Çështje të Studentëve

Teuta Krasniqi Gashi

Student Services Officer at the Faculty of Computer Science

[email protected]

Faculty of Computer Science

Afërdita Avdyli

Student Services Officer at the Faculty of Law

[email protected]

Faculty of Law

Bukurije Likaj Sokolaj

Student Services Officer at the Faculty of Life and Environmental Sciences

[email protected]

Faculty of Life and Environmental Sciences

Driton Qeriqi

Student Services Officer at the Faculty of Filology

[email protected]

Faculty of Filology

Valbon Gashi

Student Services Officer at the Faculty of Economics

[email protected]

Faculty of Economics

Gjyle Kajdomqaj

Student Services Officer at the Faculty of Education

[email protected]

Faculty of Education

One-Stop Student Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.