You are here:

Shërbime Psikologjike dhe Këshillimore të Studentëve

Jemi të përkushtuar t’u ndihmojmë studentëve të Universitetit “Ukshin Hoti” me shqetësime personale, emocionale dhe psikologjike. Shërbimi ynë është falas për të gjithë studentët dhe stafin.

Shërbimi ynë synon të ofrojë këshillim falas për t’ju ndihmuar të menaxhoni një sërë shqetësimesh personale, emocionale dhe psikologjike. Mund të kontaktoni …. (Kati i dytë i Fakultetit të Edukimit) dhe të caktoni një takim. Ajo është e angazhuar me vendim të Këshillit Drejtues për t’ju shërbyer me këshilla psikologjike.

Ne nuk jemi në gjendje të ofrojmë mbështetje për kushte afatgjata ose në rast të një situate krize. Për këtë arsye ju rekomandojmë që të vizitoni Qendrën e Shëndetit Mendor në Prizren, e cila gjendet vetëm pak metra larg Kampusit Universitar. Ky është një institucion publik profesional shtetëror që ofron shërbime falas: Adresa: QSHM Rr.Xhevat Berisha P.N https://goo.gl/maps/Z9GTQQtKprhYZQcx6

Telefon 029/623-760 623-931 Telefon/faks-029623931 Orari i punes: e hene-e premte 7.00-15.00

Ne synojmë të mbështesim sa më shumë studentë të mundemi.