You are here:

Parlamenti Studentor

Kryetari i Parlamentit Studentor – Fatlind Tredhaku

Nënkryetare e Parlamentit Studentor – Shaqire Elshani

Nënktyetare e Parlamentit Studentor – Arlinda Bytyqi

Sekretare e Parlamentit Studentor – Fatjona Musliu

Senatorë të Parlamentit Studentor – Rinor Avdullahu dhe Shaqire Elshani

 

Këshillat e studentëve në njësi akademike

Kryetarja e Këshillit Studentor të Fakultetit Ekonomik – Erva Kuksi

Anëtari i Këshillit Studentor të Fakultetit Ekonomik – Kreshnik Krasniqi

Kryetarja e Këshillit Studentor të Fakultetit Edukimit – Samire Karavidaj

Anëtare e Këshillit Studentor të Fakultetit Edukimit – Mbaresa Demaj

Kryetari i Këshillit Studentor të Fakultetit Juridik – Albin Gallopeni

Anëtare e Këshillit Studentor të Fakultetit Juridik – Dea Hoxha

Kryetari i Këshillit Studentor të Fakultetit Filologjik – Arbnor Thaqi

Anëtari i Këshillit Studentor të Fakultetit Filologjik – Fatir Rexhaj

Kryetari i Këshillit Studentor të Fakultetit të Shkencave Kompjuterike – Valon Ibrahimi

Anëtare e Këshillit Studentor të Fakultetit të Shkencave Kompjuterike – Andrra Kyçyku

Kryetarja e Këshillit Studentor të Fakultetit të Shkencave të Jetës dhe Mjedisit – Bleona Buduri

Anëtare e Këshillit Studentor të Fakultetit të Shkencave të Jetës dhe Mjedisit – Florinda Sahitaj