image_pdfimage_print
You are here:

Naim Baftiu Ph.D.

Pozicioni: Profesor Asistent
Angazhimi: Profesor i Rregullt
Titulli: Doktorr i Shkencave Teknike
Mësimdhënës ne: Fakultetin e Shkencave Kompjuterike
Telephone: /
E-mail: [email protected]
Office Hours: /

Lendet qe Ligjeron:

– Sistemet Operative

– Pajisjet Elektronike

– Menaxhimi i shërbimit të TI-ve

– Krijimi I Dokumenteve Teknike

Title Place Country
Mathematical model of belts conveyor ISTANBUL TURKEY
Mining Resources in Kosovo and Economic Interest of Minting EL MONTE USA
Dynamics of production and consumption coal for power plants Kosovo for the year 2012-2015. ISTANBUL TURKEY
Technical and Economic Indicators for Calculating belt conveyors with the MATLAB Program. TIRANA ALBANIA
Presentation for On Conference Type of
Hulumtimi i vetive mekanike të gypave me tegel drejtvizor për teori dhe praktik në makineri”makineria” Fakulteti i  Inxhinierisë mekanike, Prishtinë 1998, Kosovë. revistë shkencore
Hulumtimi i vetive mekanike të gypave pa tegel të amortizatorit hidraulik me gypa me tegel” Fakulteti i Inxhinierisë mekanike, Prishtinë 2002, Kosovë revistë shkencore
Metodat e modeleve matematikore të zëvendësimit të gypave me  dhe pa tegel  të çeliqeve st-21 dhe st-35.4 Fakulteti i Inxhinierisë mekanike, Prishtinë 2002, Kosovë. revistë shkencore
Ndikimi i tretjes së materialit bazë gjatë prodhimit të detaleve të bashkësisë së salduar në funksionin dhe jetueshmërinë   e prodhimit të gatshëm” Fakulteti i Inxhinierisë mekanike, Prishtinë 2002, Kosovë. revistë shkencore
Ndikimi i përbërjes kimike në vetit mekanike të gypit 609.6 x 8.74 mm” Fakulteti i Inxhinierisë mekanike, Prishtinë 2002, Kosovë. revistë shkencore
Ndikimi i ekuivalentit të karbonit Ce në bashkësinë e  salduar Fakulteti i Inxhinierisë mekanike, Prishtinë 2002, Kosovë. revistë shkencore
Shqyrtimi i gypit të salduar St-21 me metodën të kontrollit pa shkatërrim simpozium Ballkanik i organizuar në Tetovë, Maqedoni. 2005 Konferencë shkencore
Optimalizimi i shiritave transportues sht-1600 dhe sht-1800 mm dhe vlerësimi ekonomik i tyre “ Konferenca e Shkencave Inxhinierike dhe e Teknologjisë së Informacionit, Institutit alb-shkenca, shtator , Tiranë, albania. 2009
Palosja e hirit në hapësirat e shfrytëzuara të minierës dhe ndikimi i tij në stabilitet Konferenca e Shkencave Inxhinierike dhe e Teknologjisë së Informacionit, Institutit alb-shkenca, shtator , Tiranë, albania. 2010
Optimalizimi i shiritave transportues sht-1600 dhe sht-1800 me modele matematikore” Java e shkencës në Prishtinë Prishtinë, Kosovë 2010
Pjesëmarrës në Konferencën e -V-  e shoqatës termo-teknikëve Shqiptar. Shqipëri-Kosovë dhe zhvillimi i sektorit energjetik” Bashkëpunimi e organizuar në Prishtinë, Tetor,Kosovës. 2010
Planifikimi i prodhimtarisë së qymyrit për furnizimin e deponimeve të termocentraleve”Kosova A&B” për prodhimin e energjisë elektrike në Kosovë” Kumtesa nga “Java e shkencës” 2011 MASHT, Prishtinë, Republika e Kosovës. 2011 Prishtinë, Republika e Kosovës. 2011
Conference Title Conference name City Country
Rëndësia e Menaxhmentit dhe Teknologjia Informative në Biznesin Kosovar INSTITUT FOR SCIENTIVIC RESEARCH AND DEVELOPMENT Ulcinj Monte Negro
Mining activities in Kosovo coal basin and the impact on the environment” International conferences-BALWOIS 2012 Conference on Water, Climate and Environment. Nr. ID.447-1692-1-PB, BALWOIS 2012 Conference on Water, Climate and Environment OHRID MACEDONIA
Was in attendance at bellows Conference, which was held in Ohrid. BALWOIS 2010 Conference on Water, Climate and Environment OHRID MACEDONIA
Storage and Parameters fresh grace Reclamation Power Plants Kosovo” V- Balkan mine Congress OHRID MACEDONIA
„BROWN COAL – OPPORTUNITIES AND THREATS” VIII International Brown Coal Mining Congress BEŁCHATÓW POLAND
Empty tab. Edit page to add content here.