image_pdfimage_print

Prof. Asoc. Dr. Serdan Kervan

Prorektor për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Ngritje të Cilësisë

Pozicioni: Profesor i Asocuar
Angazhimi: Profesor i Rregullt
Titulli: Prof. Asoc. Dr. Serdan Kervan

 

Autobiografia – CV