image_pdfimage_print

Prof. Ass. Dr. Adelina Rakaj

Prorektore për buxhet, financa dhe infrastrukturë

Pozicioni: Profesor Asistente
Angazhimi: Profesor i rregullt
Titulli: Prof. Ass. Dr. Adelina Rakaj

 

Autobiografia – CV