image_pdfimage_print
You are here:

Zirije Hasani mori thirjen PhD ne shkurt  2019, në Univerzitetin e Kirilit dhe Metodit në Shkup, Fakulteti i Shkencave Kompjuterike. Fusha e hulumtimit: Detektimi i anmalie në kohë reale në sasi të madhe të të dhënave.

Zirije Hasani mori Msc. e saj Teza në vitin 2012 me titull “Programimi dhe mirëmbajtja e aplikacioneve për publikim të revistave online” në Shkenca Kompjuterike nga Universiteti i Evropës Jug Lindore, Maqedoni.

Zirije Hasani mori BSc. e saj Teza në vitin 2012 me titull “Dizajnimi dhe simulimi i numëruesve me modul të çfardoshëm” në Shkenca Kompjuterike nga Universiteti i Evropës Jug Lindore, Maqedoni.

Ajo ka publikuar dokumente të shumta në revista dhe konferenca ndërkombëtare, kryesisht në fushën e bazave të të dhënave dhe web programimit. Hulumtimet e tanishme të saj kryesisht janë Data mining, Real Time Big Data Analytic, Grid Computing, Semantic Web, Analizimi i bazave të të dhënave, Web programim, Detektimi i anmalive ne kohe reale, etj.

 

Autobiografia – CV (Shqip)

Autobiografia – CV (English)

Pozicioni: Profesor Asistent
Angazhimi: Profesor
Titulli: Doktorrante e Shkencave Kompjuterike
Mësimdhënës ne: Fakultetin e Shkencave Kompjuterike
Telefoni:
Orari i punës:

Lëndët që ligjëron:

– Përmbajtja Statike e Web-ingjinieringut

– Marketingu Online

– Përmbajtja dinamike e web-ingjinieringut

– Modelet e biznesit elektronik

– Baza e te Dhenave

Title Place Country
A distributed architecture for transaction synchronization in Distributed Database System. “Journal of Science, Innovation and New Technology”, November 2011 Albania
Presentation for On Conference Type of
Mobile payment architecture and challenges. International conference  “Information System and Technologies and their Importance in the Economic Development” 11 June 2011 Scientific
Programming ofapplications for publishing online journals. Conference AlbShkenca, 31 August 2012 Scientific
Developing mobile application for car parking locator with App Inventory. International Conference “Balkans Between East and West” 5,6,7 June 2013. Scientific
Online marketing and his relation to web engineering International Conference “Balkans Between East and West” 5,6,7 June 2013. Scientific
Survey of Technologies for Real Time Big Data Streams Analytic 11th International Conference on Informatics and Information Technologies. April 11-13, 2014. Scientific
Lambda Architecture for Real Time Big Data Analytic ICT Innovations 2014, 9-12 September 2014 Scientific
Conference Title Conference name City Country
Mobile payment architecture and challenges. International conference  “Information System and Technologies and their Importance in the Economic Development” 11 June 2011 Tirana Albania
Programming ofapplications for publishing online journals. Conference AlbShkenca, 31 August 2012 Skopje Macedonia
Developing mobile application for car parking locator with App Inventory. International Conference “Balkans Between East and West” 5,6,7 June 2013. Prizren Kosovo
Online marketing and his relation to web engineering International Conference “Balkans Between East and West” 5,6,7 June 2013. Prizren Kosovo
Survey of Technologies for Real Time Big Data Streams Analytic 11th International Conference on Informatics and Information Technologies. April 11-13, 2014. Bitola Macedonia
Lambda Architecture for Real Time Big Data Analytic ICT Innovations 2014, 9-12 September 2014 Ohrid Macedonia