image_pdfimage_print
You are here:

Pozicioni: Profesor i Asocuar
Angazhimi: Profesor i Rregullt
Titulli: Prof. Asoc. Dr. Izer Maksuti

Autobiografia – CV

 

Orari i konsultimeve:

E martë: 13:00-14:00, para dhe pas mësimit, si dhe sipas marrëveshjes.

Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.
Empty tab. Edit page to add content here.